Villatent

Kies een safaritent die bij jou past

 

Villatent Ranger
4 - 6 personen

Ben je een avontuurlijke reiziger? Maar hou je ook van luxe? De Villatent Ranger een tent die alle mogelijke comfort biedt aan 6 personen. In het hangnet buiten kan je eventjes bengelen om tot rust te komen. Een drankje en een goed boek erbij? En je verlof kan niet beter starten! Ook kinderen laten hier hun fantasie volledig tot leven komen. Net een boomhut!
Bekijk de Villatent Ranger

Villatent Cottage
4 - 6 personen

Gezelligheid troef dus in deze cosy safaritent. Dankzij de villatenten hoef je de luxe niet te missen. Er is een efficiënte indeling. Zo beschikt de Villatent Cottage over een open keuken die je aan het comfort van thuis doet denken. Want er staat ook een afwasmachine, eettafel en knusse zitkamer. Wedden dat de kinderen dolenthousiast zullen zijn als ze hun slaapplekje ontdekken?
Bekijk de Villatent Cottage

Villatent Nomad
4 - 6 personen

In deze Villatent voor zes personen vind je een volledige badkamer met douche, toilet en wastafel. Een hoog dak en heerlijk terras laten je optimaal genieten van het buitenleven. Deze XL tent is met zijn 45 m² onze grootste tent.
Bekijk de Villatent Nomad

Villatent Outback
2 - 5 personen

De Villatent Outback beschikt over dezelfde voorzieningen als de Villatent Wood met als extra privé sanitair. Een douche, toilet en wasbak in je eigen tent. Zo kun je je lekker opfrissen zonder de tent te hoeven verlaten!
Bekijk de Villatent Outback

Villatent Wood
2 - 5 personen

Onze Villatent Wood is een compleet ingerichte safaritent voor maximaal 5 personen. Deze tent beschikt over een volledig ingerichte keuken, een Outdoorchef BBQ en een comfortabele hangmat om echt even te ontspannen.
Bekijk de Villatent Wood

Villatent Compact
2 - 4 personen

Knus en gezelligheid; zo kun je onze Villatent Compact het beste omschrijven. Deze compacte maar toch luxe tent is volledig ingericht voor maximaal vier personen.
Bekijk de Villatent Compact