Villatent

Rolstoelvriendelijke glampingvakanties

Rolstoelvriendelijke glampingvakantie


Wil je graag op glampingvakantie maar heeft iemand binnen het gezin een handicap? Dat is geen probleem! Deze zomer zijn er op Bio Vakantieoord, in samenwerking met onder andere Villatent, vijf compleet ingerichte safaritenten gerealiseerd. Deze safaritenten zijn volledig rolstoelvriendelijk gemaakt. Niets staat een heerlijke glampingvakantie meer in de weg!

Bio Vakantieoord


Bio Vakantieoord is een vakantiepark speciaal voor gezinnen met een gehandicapt kind. Alle accommodaties en faciliteiten op het park zijn volledig aangepast en beschikken over alle noodzakelijke hulpmiddelen. Naast bungalows is het park nu uitgebreid met vijf luxe safaritenten. Hierdoor kunnen kinderen met een handicap ook genieten van een ware glampingbeleving.

Volledig aangepaste tenten


De safaritenten zijn speciaal voor dit project volledig aangepast. De tenten zijn dan ook compleet rolstoelvriendelijk gemaakt met onder andere een oprijhelling van maximaal 5%, bredere schuifdeuren, extra stopcontacten voor het opladen van een elektrische rolstoel, een aangepast bed en een bredere badkamer. Heb je een douchebrancard, tillift of toiletstoel nodig? Dan kun je gebruik maken van de faciliteiten van Bio Vakantieoord.

Meer informatie?


Wil je meer weten of wil je direct een heerlijke glampingvakantie boeken in een aangepaste safaritent op Bio Vakantieoord? Bezoek dan de website van Bio Vakantieoord.