Villatent

Glamping tijdens het naseizoen

 
  • Unieke hoogseizoen aanbieding
  • Safaritenten met eigen sanitair
  • De leukste campings in Nederland

Nederlandse zomeraanbieding: 20% korting in het hoogseizoen

Goedkoop kamperen tijdens de schoolvakanties? Je kunt het! Boek nu een Villatent in het hoogseizoen en krijg een tijdelijke korting van 20%! Profiteer van deze unieke aanbieding, alleen nu geldig voor alle boekingen in Nederland.

 

Extra tijd met het gezin op glamping deze zomer

De zomervakantie is de perfecte tijd om er met het gezin op uit te trekken. Iedereen is vrij en klaar voor wat quality time. Bovendien kunt u in Nederland tijdens het hoogseizoen op mooi weer rekenen. Zodat jullie samen kunnen genieten van de lange zomeravonden. Hemelvaartsdag is ook de tijd dat de zon vaker schijnt en u kunt genieten van lange avonden. Ideaal om je terug te trekken, tot rust te komen en tijd door te brengen met de mensen om je heen. Een vakantie samen in een luxe safaritent is het perfecte moment om te ontspannen en nieuwe energie op te doen

Beleef de natuur tijdens uw Villatent zomervakantie

Iedereen kijkt uit naar de langverwachte zomervakantie. Wat is een betere manier om ervan te genieten dan in een Villa tent? In onze tenten kunt u het buitenleven ten volle beleven. Natuurlijk kunt u de vogels horen fluiten door het tentdak, maar u kunt ook genieten van het echte kampeergevoel op uw overdekte terras. En is het echt mooi weer? Dan is het natuurlijk het perfecte moment om uw eigen Villatent hangmat uit te proberen!

 

Boek vandaag nog uw zomervakantie in Nederland

Kunt u deze zomer helemaal tot rust komen in een luxe safaritent? Van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele bedden, mooi loungemeubilair en een volledig uitgeruste keuken, maar toch met een echt kampeergevoel. Is dat niet wat u wilt meemaken deze zomervakantie? Plus, het is een makkelijke manier om kennis te maken met glamping. Boek dus vandaag nog uw eigen villatent! Kijk welke tenten beschikbaar zijn op de door u gewenste data en gebruik de filters om de camping te kiezen die aan uw wensen voldoet. Weet je het niet zeker? Wij helpen u graag, dus neem contact met ons op!

 

Boek een safaritent
 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit jouw ideale camping hier nog niet tussen? Geen zorgen! Hierboven zie je slechts een kleine greep uit ons complete glampingaanbod. Bekijk snel onderstaande pagina en laat je inspireren door al onze campings.
Bekijk ons complete campingaanbod