Villatent
Safaritent Nederland

Safaritent Frankrijk

 
  • Luxe safaritenten in Frankrijk
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Luisteren naar de tjirpende krekels in je safaritent in Frankrijk

Je hoeft niet meteen naar Kenia of Namibië te trekken om een avontuurlijke vakantie te beleven. Wat dacht je van een vakantie in een safaritent in Frankrijk? Combineer de zomerse temperaturen met prachtige bergen of een azuurblauwe kust en geniet van de heerlijke, plaatselijke gerechten. Logeren in een safaritent biedt heel wat voordelen. Zo leef en slaap je écht buiten, maar profiteer je tegelijkertijd van alle comfort. ’s Nachts kan je minutenlang luisteren naar het getjirp van krekels. En weet je wat nog leuker is? Je hoeft niet eens te sleuren met massa’s spullen. Want een safaritent van Villatent is voorzien van alles en nog wat. Minder spullen in de auto, meer ruimte voor jezelf. Alors, que voulez-vous de plus?

 

Op safari in je tent

Met een jeep op safari is leuk. Maar logeren in een safaritent dichterbij is NOG leuker. Zodra je een villatent of safaritent hebt gezien, snap je meteen wat glamping betekent. Gedaan met bukken en kruipen. In deze tenten kan je gewoon rechtstaan. Je kan er zelfs in koken, want de tenten zijn voorzien van een comfortabele keuken. Daarnaast is er meubilair, zowel binnen als buiten. Bovendien zijn de slaapkamers voorzien van zalige bedden. En er is nog meer! Zo hangt er buiten een hangmat. Terwijl je van links naar rechts wiebelt, drijft de spanning van je weg. Geen zin om te koken vanavond? Geen probleem. Onze safaritenten beschikken eveneens over een Outdoorchef gasbarbecue. Laat die gebakken ananas en banaan maar komen! Vind je kamperen leuk, maar hou je er niet van om telkens naar het sanitair gebouw te strompelen? Ook daar hebben we wat op gevonden. Zo kan je een villatent met sanitair huren. Zulke tenten zijn voorzien van een toilet, badkamer en douche.

La douce France: altijd genieten

Heel wat Vlamingen kiezen bewust voor een vakantie in Frankrijk. Geen wonder. Frankrijk heeft ook heel wat te bieden. Zo is er een enorme verscheidenheid aan landschappen. Echte bergliefhebbers kiezen graag voor een vakantie in de Alpen of Dordogne. Strandliefhebbers opteren eerder voor een verlof aan de kust. Ook de Franse keuken overtuigt veel toeristen om naar Frankrijk te rijden.

De zwembaden zijn super leuk en erg schoon. Mooie camping, tenten zijn mooi, ruim en compleet. – Stefan V. verbleef op camping Les Bois du Bardelet

Een geslaagde vakantie begint altijd bij een topcamping

Hoe leuk je vakantiebestemming ook is: een geslaagde tentvakantie hangt natuurlijk ook een beetje af van de camping die je hebt gekozen. Daarom zorgt het team van Villatent ervoor dat ons aanbod enkel uit kwalitatieve campings bestaat waarbij je alle aandacht krijgt die je verdient. We kiezen bewust voor campings met minimum 4 sterren. Op die manier zijn we er zeker van dat je een zorgeloze vakantie boekt. Daarnaast zijn onze campings altijd voorzien van een breed gamma aan faciliteiten. Vrijwel elke camping beschikt over een zwembad. Soms zelfs meerdere. Zelfs een waterpark of een recreatief meer in de buurt behoren tot de mogelijkheden. Keuzestress? Laat je dan begeleiden door de reviews van andere Vlamingen die hier al een vakantie hebben geboekt. Op die manier weet je zeker dat je dit jaar een topvakantie beleeft.

Vive la France! Boek vandaag nog jouw villatent in Frankrijk

Heb je beslist en wordt het Frankrijk? Boek dan vandaag nog jouw favoriete villatent. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt. Laat het aftellen maar beginnen. Bij Villatent kan je altijd rekenen op een zorgeloze vakantie, met alle mogelijke luxe en comfort. Vive la France! Allons-y!

 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit de camping waar je naar op zoek bent er niet tussen? Bekijk dan onderstaande pagina en laat je inspireren door ons campingaanbod in Frankrijk.
Bekijk ons complete campingaanbod in Frankrijk