Villatent
Glamping Frankrijk

Glamping Frankrijk

 
  • Glamping in heel Frankrijk
  • Glamping aan de kust of in het binnenland
  • Glamping in safaritenten tot 6 personen

Luxe kampeervakantie in Frankrijk

Wat heb jij nodig voor een geslaagde glampingvakantie? Zalig weertje, pittige omgeving, hapje en tapje, af en toe een frisse duik? Frankrijk heeft het allemaal voor jou in petto. En bij een geslaagde vakantie hoort natuurlijk ook een glampingverblijf dat aan al je wensen voldoet: de glampingluxetent van Villatent. Je hele huisvoorraad meesjouwen op vakantie? Verleden tijd. Onze volledig ingerichte safaritenten wachten op jou op de mooiste plekjes in Frankrijk. Heb je eenmaal kennisgemaakt met glamping in Frankrijk? Dan wil je niets anders meer. Frankrijk is dan ook het pérfecte vakantieland. Glampingvakantie in Frankrijk: bienvenue!
 

 

Glamping in Frankrijk

Glamperen in Frankrijk is het ideale recept voor jouw geslaagde vakantie. Want wat is er heerlijker dan genieten van een zonnig Frans wijntje terwijl je op de veranda van je eigen Villatent uitkijkt op de zee of de bergen? Onze safaritenten in Frankrijk verwennen jou met alles wat je nodig hebt: volledig ingerichte keuken, ruime bedden en meer dan genoeg meubels voor je hele gezelschap. Zelfs een comfortabele hangmat ontbreekt niet. Time-out? Trek je dan even terug in je tent. In alle privacy. Toch is buiten nooit ver weg als je glampeert. Dat maakt glamping net zo bijzonder. Je combineert het beste van twee werelden: kamperen in een luxeverblijf én opgaan in de prachtige omgeving.

Glamping in héél Frankrijk 

Je vindt onze prachtige glampingsafaritenten verspreid over heel Frankrijk. Heb je een voorkeur voor de Franse kust of verken je liever het binnenland? Wil je de zon zien zakken in de zee, of in een ruig berglandschap klauteren? Mag er een flinke portie cultuur in je vakantie zitten of mik je op puur natuur? Er is altijd een Villatent die op je wacht. Vind de camping in Frankrijk die bij je past!
 

Vakantie op een luxe glamping in Frankrijk

De kwaliteit van de camping is van groot belang voor je vakantieplezier. Daarom kiezen we alleen de állerbeste campings voor onze Villatenten. We kijken niet alleen naar de ligging en faciliteiten, ook de recensies van andere vakantiegangers spelen een rol. Om absoluut zeker te zijn, pakken al onze campings uit met minstens drie sterren. Zo ben je niet alleen in je tent, maar ook op de camping van alle gemakken voorzien. Welke glamping in Frankrijk kies jij?

Glampingvakantie boeken bij Villatent

Een glampingvakantie in Frankrijk boek je gemakkelijk bij Villatent. Welke safaritent past het best bij jou en je gezelschap? Kies je voor een glampingtent met of zonder sanitair? En weet je al welke camping in Frankrijk je favoriete glamping wordt? We helpen je graag kiezen. Ons enthousiaste team vertelt je álles over je glampingvakantie in Frankrijk. Boek vandaag nog je glamping in Frankrijk!

 

 
Boek een safaritent in Frankrijk