Villatent

Kamperen op een glamping in Rome

Glamping in Rome: voor herhaling vatbaar!

Voordat je een glamping boekt, is het altijd leuk als je al een concreet idee hebt hoe je nieuwe vakantieplek er precies uit zal zien. En daar zorgt Lieke Biemans voor. In haar vlog neemt ze je namelijk mee op glampingavontuur in Rome. Zo verbleef zij, samen met haar vriend Dennis, in een villatent op Camping Roma Capitol.
Haar reacties tijdens het vloggen spreken boekdelen. En ook jij kan meteen de luxueuze sfeer opsnuiven. Omdat Dennis en Lieke voor een vakantie buiten het hoogseizoen kozen, konden ze nog heerlijk genieten van alle rust en ruimte op de camping.
Wil jij weten hoe ze hun glamping in Rome hebben ervaren? Volg dan al hun belevenissen in haar twee vlogs. Laat je overtuigen door hun review en foto’s. Of volg alles van dichtbij mee in vlog 12 en vlog 13.

Kamperen in Rome? Doen!

Twijfel je nog of kamperen in Rome iets voor jou is? Dan kan je je wellicht laten overtuigen door de ervaringen van Lieke en Dennis. Ze formuleren het als volgt: “Dennis en ik houden van kamperen. Daarom was de beslissing snel gemaakt om ook dit jaar opnieuw te gaan kamperen. De vorige jaren namen we onze eigen tent mee. Maar dit jaar kozen we bewust voor Villatent. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. WOW! Nu weten we pas écht wat kamperen in alle luxe betekent. Deze campingervaring was heel anders dan wat we al gewend waren. Zo is de tent voorzien van een comfortabel bed en twee stapelbedden. Daarnaast beschik je over je eigen douche, wastafel en toilet. Het voelt meteen als thuis. Je hebt zelfs een kookfornuis, koelkast, zetels, genoeg opbergruimte, enzovoort. Buiten kan je een hangmat aansluiten. Daar hebben we uiteraard heel wat uurtjes in gelegen. Lekker chill om een boekje te lezen in de hangmat!”

“Of we in de toekomst nog eens een vakantie via Villatent zouden boeken? Zonder twijfel! Ik kan het iedereen warm aanbevelen. Want dit is op en top genieten”