Villatent

Ingerichte tent huren: de vijf voordelen

Een ingerichte tent? Da’s altijd vakantie. Ontdek hier de vijf voordelen

Een vakantie in een ingerichte tent biedt heel wat voordelen. Zoveel is zeker. Ben je al eens met de camper of caravan op vakantie geweest? Dan heb je ze ongetwijfeld al zien staan: de safaritenten. Het uitzicht verklapt wellicht al dat kamperen in een safaritent een luxueuze manier van kamperen is. Hou jij ook van kamperen? Maar wil je liever de rompslomp vermijden? Dan is glamperen beslist jouw ding. De voordelen lees je in deze blog.

1.    Jouw vakantie begint al zodra je in de auto stapt

Eigenlijk start je vakantie al zodra je in de auto zit. Maar hoe groot je wagen ook is: zo’n autorit kan best vermoeiend zijn. En zeg nu zelf: dan heb je geen moed meer om nog een hele tent op te zetten. Je bent niet alleen vermoeid, maar je concentratie is ook niet meer zo goed. Vaak is het buiten ook al erg donker, zodat je niet alles meer ziet. Of je komt allerlei ongemakken tegen, zoals een beschadigd grondzeil, een tekort aan haken, hamer vergeten, enzovoort.

Die zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je kiest voor een vakantie in een ingerichte tent. Zodra je toekomt op je mooie vakantiebestemming, staat de tent al op jou te wachten. In alle luxe en comfort. Met alles erop en eraan. Eventjes je kleding weghangen, je tandenborstel op de wastafel plaatsen en klaar! Je hoeft enkel nog wat lekkers te halen. Zalig toch?

2.    Een ingerichte tent is ultragebruiksvriendelijk

Onze villatenten zijn compleet ingericht. Van comfortabele bedden tot loungestoelen en van zetels tot een hangmat. Daarnaast vind je allerlei handige spullen die je thuis ook meteen zou gebruiken, zoals borden, bestek, mokken, glazen, pannen, ontbijtkommen en aardappelmesjes. Wat een luxe! Kan je je morgen niet starten zonder een vers kopje koffie? Dan zal een koffie uit onze Nespresso®-machine je zeker aangenaam verrassen. Daarnaast beschikt de tent ook over een waterkoker, koelkast met vriesvak, een kookplaat en een echte Outdoorchef barbecue. Kortom, één en al gebruiksgemak.

3.    Gemakkelijke bedden

Niet iedereen vindt slapen op een luchtmatras fijn. Zeker niet als je telkens opnieuw de lucht erin moet pompen en ’s morgens wakker wordt op de grond. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je heerlijk kan uitrusten tijdens je vakantie. En dat lukt alleen in een comfortabel bed. Dat beseft Villatent maar al te goed. Daarom rusten we onze tenten uit met gemakkelijke, comfortabele bedden. De matrassen zijn minimaal 80 cm breed en 2 meter lang. Op de bedden vind je donsdekens en hotelkussens. Hier zal je zeker geen rug- of nekpijn krijgen die je vakantie een beetje verpest. Ontdek zelf de hoge kwaliteit van onze bedden.

4.    Een badkamer in je tent

Gedaan met naar het sanitair gebouw te lopen om naar toilet te gaan of om je tanden te poetsen. In een ingerichte safaritent heb je lekker je eigen wastafel als je een Villatent Luxe met sanitair huurt of een Villatent Luxe met sanitair XL. In deze tenten vind je een complete badkamer met een douche, wastafel en toilet. Zo hoef je je privacy niet te delen met andere mensen. Bovendien ben je zeker van een absolute hygiëne. Ook heb je stromend water in de keuken. Ideaal om ‘thuis’ je afwas te doen. Zo hoef je niet met al je vuile borden en bestek naar de afwastafels buiten te lopen.

5.    Genieten van het buitenleven

Het mooiste aan kamperen is toch wel dat je de hele dag van het buitenleven kunt genieten. Onze safaritenten lijken misschien eerder op huisjes, maar je leeft wel degelijk buiten. Geniet van het gezang van de vogels buiten of het tjirpen van de krekels in het gras. Wil je het buitengevoel nog beter beleven? Dan kan je de tent vooraan volledig openmaken. Of open enkel de rits van de ‘buitendeur’. De loungestoelen op het terras zorgen ervoor dat je buiten kunt genieten van je lunch of diner. Een boekje lezen in de hangmat? Of een cocktail drinken bij de barbecue? Het kan hier allemaal. Gezellig buitenleven begint bij Villatent.