Geld TERUG
Garantie 😎

Kosteloos annuleren
tot 1 maart 2022
Boek nu!

Glampingvakantie voor twee

  1. Glampingvakantie voor twee

Een glampingvakantie voor twee: zalig genieten van elkaar

Wie zegt dat glamping enkel bedoeld is voor een gezin met kinderen? Een glampingvakantie kan net zo goed als koppel. Je kan zeker ook luxueus kamperen met z’n tweetjes. Heerlijk even alleen. In ons uitgebreid aanbod vind je een aantal campings waar de omgeving eigenlijk de hoofdrol speelt. En waarbij je geen nood hebt aan (veel te luidruchtige) animatie.
Zo kan je kiezen voor een romantische camping vlakbij het strand, waarbij het ruisen van de zee je helemaal tot rust brengt. Of opteer voor een camping dichtbij een hippe stad of een idyllisch dorp. Zo kan je uren flaneren door de straten, foto’s trekken van de typische gebouwen en zomerse terrasjes. Let wel: je vindt hier geen zogenaamde ‘adults only’-glampingvakanties. Houd er dus rekening mee dat je hier en daar een aantal sloebers kan tegenkomen op de camping. We hebben daarentegen wel een aantal campings geselecteerd waar er geen animatie is. Op die manier kan je genieten van de absolute rust en heb je volledige privacy. Tenslotte heb je geen animatieteam nodig om het avontuur op te zoeken. Heb je een glampingvakantie als koppel geboekt? Dan geven we je hieronder graag twee nuttige tips om jouw vakantie nog geslaagder te maken.

Tip 1: Vermijd het hoogseizoen

Waarom zou je tijdens het hoogseizoen gaan kamperen als je geen rekening moet houden met schoolgaande kinderen? Boek gezellig een glampingvakantie in het voor- of najaar. Zo vermijd je de grote drukte en komt kamperen je nog een pak goedkoper uit ook. Ook buiten het hoogseizoen kan het in het buitenland nog mooi weer zijn. In juni is het in Frankrijk en Italië bijvoorbeeld nog heerlijk vertoeven in september. Kamperen in het laagseizoen biedt dus enkel voordelen. Het enige waarmee je rekening moet houden, is dat sommige faciliteiten enkel geldig zijn in het hoogseizoen. Check dus zeker alle informatie op voorhand, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 2: Maak het jou zo gemakkelijk mogelijk

Heel wat mensen kiezen voor een glampingvakantie voor het gemak. Eigenlijk hoef je alleen maar je tandenborstel, kledij en misschien nog enkele andere persoonlijke spullen in te pakken. Want zodra je op je vakantiebestemming aankomt, staat alles al netjes voor je klaar, dankzij Villatent. Zo hoef je geen tent meer op te stellen na een lange autorit of vermoeiende vlucht. Lekker toekomen en relaxen. That’s what holiday is all about! Als dat geen boost is voor je relatie! Enkel tijd voor elkaar. Zalig. Daar heb je de glampingvakantie immers voor geboekt. Wil je weten welke andere voordelen glamping jou te bieden heeft? Lees dan deze blog.

Camping Colleverde | Villatent Luxe | 5 pers.

Fijne camping centraal gelegen in Toscane op twee kilometer van cultuurstad Siena.
Meer
 

Les Pêcheurs | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe en bloemrijke familiecamping aan de Côte d’Azur, dichtbij badplaats Fréjus.
Meer
 

Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand het strand en nabij het oude centrum van Rome.
Meer
 

Centro Vacanze San Marino | Villatent Wood | 5 pers.

Fijne camping gelegen op een heuvel met uitzicht op de Adriatische kust nabij het centrum van San Marino.
Meer

Le Pech Charmant | Villatent Wood | 6 pers.

Sfeervolle camping met een landelijk karakter in het hart van de Dordogne.
Meer

Camping Village Cavallino | Villatent Outback | 5 pers.

Leuke viersterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.
Meer
 

Meer inspiratie nodig?

De campings hierboven zijn slechts een greep uit ons campingaanbod. Als je op vakantie gaat in het voor- of naseizoen, dan kun je in principe op al onze campings goed terecht. Lees hierbij goed de omschrijving en bekijk wat je wensen zijn. Laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod en boek via onderstaande link.